Hvem er Lykmars Univers

Før Lykmars Univers

Som for mange andre børn, var pæne sten og naturen en stor del af min barndom. Jeg har altid været fascineret over hvor smukke ting naturen har skab, om det var blandt grus på parkeringspladsen, eller flotte krystaller på markeder. Jeg altid haft en kraftig intuition og værnet om min åbenhed for skæbnen, andres energi og tilgang til livet. Jeg har også derfor altid arbejdet med at hjælpe mennesker, og er bl.a. uddannet Ergoterapeut, med erfaring indenfor psykiatrien. Som sanseterapeut, Reiki Healer og sidste skud på stammen som Access Bars® Behandler.

Interessen for at formidle det spirituelle, blev en nat vækket, da vi for første gang oplevede at have besøg af en fremmed energi i hjemmet, som påvirkede alle i vores lille hjem. Energien hang fast i næsten 4 uger, hvor vi alle havde forskellige oplevelser, som vi prøvede at forholde os til. Jeg begyndte at søge efter forståelse og hjælp på nettet, men det viste sig ikke at være så lige til, da der enten var for langt mellem svar og fysiske butikker, eller at de næsten var som en skjult diamant man skulle lede længe efter. Sammen med en veninde, forsøgte vi at klarlægge den spirituelle verden i Danmark, og alle retninger herunder. Sået til Lykmars Univers blev sået, og målet sat for at synliggøre hvor magisk verdenen er og hvilke fantastiske energier der findes, som kan hjælpe og støtte os alle.

Hvem er vi

Lykmars Univers er et Spirituelt Fristed, hvor der er plads til alles tro. Vores største fokus er at hjælpe med at få, genoprette eller skabe den indre ro og balance. Vi tror på, at alle ting har energi, og derfor genbruger vi også gerne materialer, som bl.a. kan ses i Kategorien By Lykmar. Her finder du bl.a. vores egen produktion og hvor vi især har fokus på at der anvendes materialer vi kan stå inde for. Derudover er det noget vi selv har lavet og stået med i hænderne, og kan derfor også garantere at det er lavet i Danmark og under ordentlige arbejdsforhold.

Du vil også kunne se dette på den emballage som anvendes ved forsendelse, da vi lægger stor vægt på at alle produkter vil blive sendt i genbrugt, ansvarligt materiale. Du finder også vores Kategori 2.Hand, hvor vi forsøger at give brugte eller anvendte krystaller og andre genstande et nyt hjem.

Fremtidens vej

Vi har intet ønske om at blive de største eller bedste, men vi ser som vores største mål, at være med til at belyse de spirituelle aspekter og hjælpe andre på deres vej og udvikling herved. Om du ønsker et mindre sted at mærke krystallernes energi i ro og mag, er nysgerrig og bare vil kigge, eller om du ønsker en at sparre med under din udvikling, så er vi altid klar til at gøre vores bedste.

I processen og udviklingen af Lykmars Univers, har vi også fået øjnene op for hvor kæmpe og uendeligt, det spirituelle univers er, og derfor også kan være meget overvældende at lære at kende. Sandheden er, at vi stadig ikke ved alt og det kommer vi aldrig til, men vi elsker at blive klogere og fodret i sjælen og vi håber inderligt du vil tilslutte dig vores rejse. 

Vi har stadig rigtig mange drømme og ting i støbeskeen, og vi håber at du vil være en del af rejsen og følge os, både herover hjemmesiden, men også via de sociale medier. Vi elsker gode ideer, og har som ønske og mål, at vores spirituelle rejse og udvikling ikke blot stopper her, men vil fortsætte – og at du vil være med på rejsen. Så kom endeligt også med feedback eller gode ideer, vi er altid klar til at lytte og hjælpe andre, med denne rejse.

Kærlig hilsen 
Lykmar

Indkøbskurv