Bag om Lykmars Univers

Hjertelig velkommen til LYKMARS UNIVERS.

Lykmars Univers er et Spirituelt Fristed, hvor der er plads til alles tro. Vores største fokus er at hjælpe med at få, genoprette eller skabe den indre ro og balance.

Vi tror på, at alle ting har energi, og derfor genbruger vi materialer, som bl.a. kan ses i Kategorien By Lykmar, hvor det er vores egen produktion og hvor vi især har fokus på at der anvendes materialer vi kan stå inde for. Derudover er det noget vi selv har lavet og stået med i hænderne, og kan derfor også garantere at det er lavet i Danmark og under ordentlige arbejdsforhold.

Du vil også kunne se dette på den emballage som anvendes ved forsendelse, da vi lægger stor vægt på at alle produkter vil blive sendt i genbrugt, ansvarligt materiale. Du finder også vores Kategori 2.Hand, hvor vi forsøger at give brugte eller anvendte krystaller og andre genstande et nyt hjem.

Løbende i processen og udviklingen af Lykmars Univers, har vi fået øjnene op for hvor kæmpe og uendeligt, det spirituelle univers er uendeligt, og derfor også kan være meget overvældende at lære at kende. Sandheden er, at vi stadig ikke ved alt og det kommer vi aldrig til, men vi elsker at blive klogere og fodret i sjælen og vi håber inderligt du vil tilslutte dig vores rejse. 

Vi har stadig rigtig mange drømme og ting i støbeskeen, og vi håber at du vil være en del af rejsen og følge os, både herover hjemmesiden, men også via de sociale medier. Vi elsker gode ideer, og har som ønske og mål, at vores spirituelle rejse og udvikling ikke blot stopper her, men vil fortsætte – og at du vil være med på rejsen. Så kom endeligt også med feedback eller gode ideer, vi er altid klar til at lytte og hjælpe andre med denne rejse.

Kærlig hilsen 
Lykmar

Indkøbskurv